Dreptul muncii

Extrem de dinamic si intr-o continua dezvoltare, dreptul muncii reprezinta una dintre cele mai solicitante domenii de activitate. Experienta avocatilor nostri acopera negocierea contractelor colective, conflicte intre angajator si anagajat, probleme de reorganizare si restructurare, regimul de munca al expatilor, precum si consultanta referitoare la probleme din activitatea de zi cu zi.

Negocieri contracte colective
Clientii care ne solicita serviciile se pot baza pe experienta noastra minutioasa in redactarea contractelor de munca in conformitate cu legislatia in vigoare. Oferim, de asemenea, asistenta pe durata negocierilor cu sindicatele sau cu reprezentantii angajatilor.

Conflicte angajator/ angajat
Avocatii nostri asigura asistenta si reprezentare in cauze referitoare la drepturile angajatilor garantate de contractele de munca individuale si colective in vigoare.

Reorganizari si restructurari
Oferim asistenta juridica in pregatirea si realizarea procesului de restructurare a activitatilor desfasurate de clienti in concordanta cu legislatia relevanta, inclusiv concedieri individuale si colective.

Regimul de lucru al expatilor
Asistam clienti in pregatirea formalitatilor necesare pentru obitnerea permiselor de munca si vize in fata autoritatilor competente.

Operatiuni curente
Serviciile noastre includ asistenta referitoare la aspecte curente ale relatiei de munca dintre societati si angajatii lor, reprezentand atat angajatii, cat si managementul de top.